assistentiewoningen

Een assistentiewoning is de ideale tussenoplossing voor wie een zorgbehoefte heeft, maar nog niet klaar is om in een woonzorgcentrum te verblijven. Sommige ouderen kiezen ervoor om naar een assistentiewoning te verhuizen als ze nog mobiel zijn en weinig zorg nodig hebben. Bij ons kan u  veilig en zorgeloos uw vertrouwde levensstijl voortzetten.  U kan genieten van privacy en onafhankelijkheid, maar tegelijkertijd kan u rekenen op extra comfort en zorg op maat. De woonassistent is de centrale contactpersoon en ondersteunt de bewoners in hun nieuwe thuis. Er zijn 30 aangepaste appartementen die de kans geven om zelfstandig te leven met een aantal extra services (oproepsysteem, aanbod van activiteiten, hulp bij inschakelen thuiszorgdiensten, zorgbegeleiding woonassistent).

De assistentiewoningen van Ter Luchte worden uitgebaat door het OCMW Oostkamp.  De aanmelding en het beheer van de wachtlijst gebeuren wel door de sociale dienst van Ter Luchte.

katrien naert

050 64 12 29

kathleen maenhout

050 50 24 15

bij ons komen werken

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Interesse? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Vindt u niet meteen het antwoord op uw vraag? Misschien staat het hier bij de meest gestelde vragen.

lees meer