woonzorgcentrum

Het woonzorgcentrum staat open voor zwaar zorgbehoevende ouderen (+ 65 jaar), die nood hebben aan langdurige en intensieve zorg en ondersteuning.  Ons multidisciplinair team van verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten en medewerkers wonen en leven staat voor u klaar.  Dag en nacht geven wij het beste van zichzelf om u warme zorg op maat te bieden.  

Minstens even belangrijk daarbij is onze aandacht voor het welzijn, de vriendschap en de verbondenheid. Dit vertaalt zich in het doen en laten van ons allemaal.  We staan aandachtig stil bij de persoonlijke levensverhalen en individuele levensvragen. Samen met de bewoners, de familie, de mantelzorgers, de medewerkers en de vrijwilligers streven we ernaar om het levensgeluk van iedere bewoner te vergroten. Voor de invulling van de dagelijkse activiteiten, houden we rekening met de verschillende elementen die waardevol zijn voor de levenskwaliteit en het welbevinden. 

In ons woonzorgcentrum geven we zorg aan 89 bewoners, verdeeld over 3 wooneenheden.  Elke bewoner heeft een ruime, comfortabele kamer.  U kan kiezen uit verschillende kamertypes en ook echtparen kunnen bij ons terecht.

kathleen maenhout

e-mail 050 50 24 15

Wooneenheden

wooneenheid koriander

Wooneenheid Koriander bevindt zich op het gelijkvloers en richt zich tot mobiele personen met dementie. In deze beschermde afdeling bieden we aangepaste zorg en begeleiding aan 34 bewoners.

krystle goethals

e-mail 050 50 24 12

wooneenheid kamille

Wooneenheid Kamille bevindt zich op de eerste verdieping en is bedoeld voor ouderen met een intensieve en permanente zorgnood. Het team biedt ook bijstand en begeleiding aan 3 bewoners in kortverblijf.

stephanie feys

e-mail 050 50 24 13

wooneenheid dille

Wooneenheid Dille biedt bijstand en begeleiding aan ouderen die nood hebben aan langdurige en intensieve zorg en ondersteuning. Op deze afdeling is plaats voor 32 bewoners en bevinden zich ook enkele koppelkamers.

letitia neyrinck

e-mail 050 50 24 14

bij ons komen werken

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Interesse? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Vindt u niet meteen het antwoord op uw vraag? Misschien staat het hier bij de meest gestelde vragen.

lees meer